GoedGeld

Inleiding
De naam geeft al aan wat het GoedGeld uitgangspunt is: geld kan goed zijn, het kan goed zijn het te hebben en je kunt het op een goede manier aantrekken. “Op een goede manier’ wil zeggen: in harmonie met wie jij bent en met spirituele wetten.

Cursus
GoedGeld werd ooit geschreven als schriftelijke cursus, in de tijd dat dat nog met de gewone post ging. Studenten konden huiswerk insturen en deden dat soms ook. De cursus was niet goedkoop, maar leverde de serieuze student heel veel op.

Nu, in het digitale tijdperk, is de up to date gebrachte cursus wel goedkoop. Je kunt geen huiswerk meer insturen, maar er nog steeds heel veel aan hebben. In de 12 lessen leer je over je relatie met geld, over geven en ontvangen, schulden en lenen, succes en uitstraling, handelen en promoten, kosmische principes en menselijke neigingen. En, heel praktisch, over hoe je geld verdient.

Iedere les bestaat uit bestaat uit leerstof, een samenvatting en opdrachten. Verder schema’s, ervaringen uit de praktijk en tips. De hele cursus wordt je voor per email toegezonden voor 35 euro.
Bestellen kan via contact of via de bestellijst.