Agenda

Activiteiten in centrum WIJLAND in Lunteren

Elke woensdagavond YOMA lessen
zie www.yogakan.nl

21 - 23 april   Lenteren in Lunteren

Een weekend lang genieten en verdiepen in centrum Wijland, met Petie en Peter.
Licht in je hart en lucht in je longen. Of eigenlijk uit je longen, want we gaan veel zingen. En verder: wandelen in het bos, stilte beleven, delen, heerlijk gezond eten, chillen bij kampvuur of open haard, concertje van Peter, yoga, klankmeditatie, paar uurtjes vrij. 
Start: vrijdag 20.00 uur  Einde zondag 16.00 uur.
Kosten: € 135 inclusief eten, programma en verblijf op tweepersoonskamer.
Aanmelden en verdere informatie via de contactpagina.  

14 mei  11.00 uur  Bilthoven 'Wat is God ?'   

Een serieuze lezing met muziek en humor. Puttend uit zijn kennis en ervaring, verbindt Peter religie en wetenschap, scheidt hij zin van spirituele onzin en zingt een paar toepasselijke songs van Kirtana. Als het goed is, begrijp je tegen 12.30 uur waarom Peter denkt dat 'Religie 2.0' de mensheid kan redden.  

Plaats: Klein Centrum van Verbinding Enckelaan 17,  3721 TB Bilthoven
Kosten: € 5
Aanmelden en info via KCvV , de contactpagina of 06 46320077.

24 juni Seminar 'Relaties'   
met Robert Benninga en Ingeborg Weser

Organisatie: Palaysia 

25 juni  11.00 uur Sunday Service 

Een ochtend met zang, stilte, teksten, een preek, een lichtceremonie en een collecte. Als in een kerk dus, maar dan anders. Want je hoeft alleen maar te geloven dat liefde bestaat en dat we onderdeel zijn van een geheel. Verder niets. 
Peter deed ervaring op als vooranger op Lowlands, Eigentijds Festival en Ananda, waar hij maandelijks diensten leidde. 
De dienst duurt ongeveer vijf kwartier en is gratis. Graag van tevoren aanmelden.

25 juni   Kirtan

Organisatie: Ananda Nederland

17 - 22 juli  Caspar Kinderkamp

Dit wordt een feest, zowel voor de kinderen als voor de ouders. Voor de kinderen omdat ze gaan genieten van die dingen waar kinderen nu eenmaal van genieten. Voor de ouders omdat hun kind het genieten combineert met levenslessen leren, biologisch eten, creativiteit ontwikkelen en natuur ontdekken. En dat alles in een veilige, warme omgeving.
Wat gaat er allemaal gebeuren ? Speurtochten, speelse yogaoefeningen, wandelen in het bos, muziek maken, sporten, spelletjes doen, leren van binnen stil te zijn, bij het kampvuur zitten, lezen, zingen, koken, natuur beleven, een mini musical instuderen en opvoeren, flipperen, zwemmen, de lessen van meester Volmaker bespreken, een boerderij bezoeken, niksen. 

Het kamp is bedoeld voor (maximaal 12) kinderen die nu in groep 6, 7 of 8 van de basisschool zitten. Ze slapen op een tweepersoonskamer of in een tentje in de tuin. We eten biologisch lekker, snoepen gezond en houden het smartphonegebruik beperkt tot vaste momenten.
Ouders kunnen van tevoren een keer kennismaken met centrum Wijland en met de begeleiding. Als ze hun kind komen ophalen op 22 juli, krijgen ze een optreden van de groep cadeau.
Behalve Petie en Peter bestaat de begeleiding uit psychologe Marieke van Nimwegen, die in Frankrijk ook al meedraaide, en een jongere die als brug tussen de generaties fungeert. 
Het is de bedoeling dat de kinderen van tevoren minimaal een van de boeken van Caspar hebben gelezen. 
De kosten voor dit feest bedragen € 350 all-in, inclusief een Casparboek dat na opgave wordt toegestuurd.
Aanmelding en verdere info via
centrum Wijland.

26 - 30 juli  Retraite

o.l.v. Marc Citroen en Katrien van Reybroek

Organisatie: www.hetontdekkingshuis.be