Lessen »

Lessen

Standaard promotekstje:

Het lesgeven zit Peter in het bloed. Zijn vader was leraar en ook een van zijn zussen staat voor de klas. Peter's vakgebied werd zingend omschreven door zijn pupillen toen hij op 22-jarige leeftijd afscheid nam als staflid van een jeugdvereniging: "You taught us how to live".

Hoewel hij in de loop der jaren van alles bestudeerde en (af)leerde, en hoewel bepaalde thema's hem na aan het hart liggen, is "Leven" nog steeds Peter's persoonlijke hobby en zijn roeping als leraar.

Op zijn weg naar het heden werd van alles onderzocht en beoefend. Van Krishnamurti tot rebirthing, van massage tot de Emin Foundation, van peercounseling tot yoga. Het meest werd geleerd van een diepgaande bestudering en beoefening van de leer en technieken van Paramhansa Yogananda, auteur van de spirituele klassieker "Autobiografie van een yogi".

Peter gaf ruim 25 jaar les in binnen- en buitenland. Hij put bij zijn lessen en workshops uit alles wat hij leerde, met dien verstande dat hij alleen doorgeeft wat de test der persoonlijke ervaring heeft doorstaan. Droge theorie hoef je bij hem niet te vrezen. Peter's doel en kracht als leraar is duidelijk: Hij inspireert je, met liefde en humor, om een vrij mens te zijn.